Team-building

Als coach van een team wil je dat dit sterk, tolerant en geïnspireerd blijft. Zorgen dat meningsverschillen niet uitgroeien tot conflicten en spanningen op de werkvloer. Af en toe ontsnappen aan de dagelijkse rush en wat herbronnen is daarvoor haast een must.

Chillax, de oase van diepe rust, mocht hierin al meermaals de partner zijn voor diverse KMO’s, of kleine afdelingen van multinationals. We bieden minimaal een combinatie van een floatsessie, een massage en een sessie op de alphasphere. Even bij jezelf blijven stilstaan, en tot nieuwe inzichten komen. Dit kan aangevuld worden met een sessie van onze vitaliteitscoach.

Gezondheid, relaxatie via ademhalingstechnieken, handvaten om beter om te gaan met hoge werkdruk of gedragingen van collega’s zonder dat ze je stress gaan veroorzaken; zijn de meest gekozen topics tijdens deze sessies.

Elk voorstel wordt op maat gemaakt na overleg met de teamcoach zodat we weten waar er eventueel werkpunten zijn.

Voorbeeld van een halve dag-programma

12:00 Gezonde voeding kan ook lekker zijn.
Samen maken we een gezonde lunch met deskundige toelichting
13:20 Introductie in de sofrologie
14:00 Uitleg over de 3 therapieën bij Chillax
14:10 Wie doet wat wanneer? Een oefening in snelle besluitvorming
14:15 Eén groep volgt de individuele therapieën. Andere groep volgt praktijk sofrologie
15:45 Wissel
17:00 Uitwisseling van gevoelens, ervaringen en bedenkingen bij een drankje


Voorbeeld van een dag-arrangement

09:00 Verwelkoming en kennismaking
09:30 Karine Coomans, docent aan de Europese academie voor gezondheid, neemt jullie mee in een letterlijk adembenemend uurtje van relaxatie.
10:30 Even bekomen van deze ontspanning: tijd voor een drankje, hapje en een babbel
10:45 Fysieke en mentale oefeningen helpen je naar een meer bewust omgaan met tijd, werk en omstandigheden . Karine leert jullie heel praktische tips en tricks waarmee je de dag erop al aan de slag kan.
11:15 Ons academisch uurtje: Gezonde voeding voor het zenuwstelsel, en dus onrechtstreeks hoe voeding stress kan helpen voorkomen.
12:15 Zoals het een goede docent betaamt, laat zij snel de praktijk toetsen aan de theorie en wacht er een gezonde lunch die je nog meer in relaxatie brengt.
13:15 De Chillax-afternoon.
In een beurtrol doorlopen jullie elk onze 3 zalige relaxatie therapieën (floating, Alpha-sphere en Zweedse massage), telkens met een kwartiertje break.
17:00 Bij het gezonde 5-uurtje krijgen we de uitgelezen kans om nieuwe inzichten uit te wisselen en ervaringen te delen om zo de hopelijk fijne en leerzame dag af te sluiten.Contacteer ons