Life Coaching

In ons centrum horen wij vaak dat mensen hun stress ervaren als het gevoel dat ze in een cirkel blijven draaien. Een cirkel van piekeren, klagen, alternatieven zoeken, en toch weer op hetzelfde punt uitkomen. Je blijft je er druk in maken met stress en ongelukkig gevoel tot gevolg. Veel van onze cliënten gaven al aan dat ze op zoek zijn om die cirkel te kunnen doorbreken. Daar het ons doel is jullie te blijven sturen naar een leven van diepe innerlijke rust, starten wij nu met life coaching onder de noemer “your broken circle breakdown”. 

Wat dit symplistisch mannetje (basic stickman genoemd) betekent, wordt duidelijk tijdens het coaching-proces. 

Wat is Life Coaching?
Met Life coaching helpen wij je zoeken waar je precies tegenaan loopt in het leven en wat daarvan de oorzaken zijn. Je leert zelf doelen te stellen op 1 of meerdere deelgebieden van het leven: emoties, relatie, carrière, fysiek of financieel. Stap per stap leren we jou om je eigen actieplan hiervoor op te stellen en wat te doen met de vele obstakels die je kent om dat doel te bereiken. Op deze manier zal jij groeien naar een hoger bewustzijn en met meer rust in je leven een stuk vrijer en gelukkiger worden. 

Hoe start ik met Life Coaching?
Om te weten of jij dit pad van zelfbewustwording met ons wil bewandelen, nodigen wij je graag uit op één van onze 2 ontdekkingsprogramma’s:
- “Put your life to the test”: 1 avond
- Master Mind: 9 avonden: schrijf je in via deze link: https://ingerock.be/mm-signup?mmid=268
- of ben je al overtuigd dat je iets wil veranderen in jouw leven en kies je meteen voor een intake gesprek?
Elke maand krijgen 10 mensen deze unieke kans volledig gratis.

Agenda:
Put your life to the test: laatste woensdagavond van elke maand tussen 20u en 22u.
Master Mind: vanaf donderdag 28 september, elke week van 20u tot 21.30u (9 weken na elkaar) 


Wat kost Life Coaching?

Om te weten of jij de investering wil doen om jezelf te laten coachen, bieden we 2 ontdekkingsprogramma’s aan: Put your life to the test: Na deze avond weet je van jezelf perfect op welk niveau je je bevindt binnen elk van de 5 levensgebieden: emotie, relatie, carrière, fysiek en financieel. Daarna kan je in alle vrijheid beslissen of jij hiermee iets wil doen. Master Mind: In 9 avonden krijg je de kans om een heel stuk inzicht op te doen over jezelf en de weg naar persoonlijke groei. Ook hier kies je nadien of je jezelf wil laten bijstaan om je te assisteren bij deze groei naar een hoger bewustzijn.

Kostprijs
- Put your life to the test: 50 euro
- Master Mind: 9 x 50 = 450 euro
Na deze ontdekkingsprogramma’s kan je kiezen voor workshops: Deze kosten 50 euro/avond. Of je kan instappen in een individuele persoonlijke coaching van 12 sessies van anderhalf uur aan 160 euro/sessie.