Absenteïsmecijfers

Uit de cijfers van diverse studies blijkt dat het abenteïsme met een duurtijd tussen 1 en 12 maanden dramatisch gestegen is gedurende de laatste 10 jaar. Terwijl er in 2007 een afwezigheidspercentage was van ongeveer 1.6% bereiken wij nu een piek van om en bij de 3% van medewerkers die niet aanwezig zijn in de ondernemingen. Tellen we daarbij ook nog eens de ongeveer 2% medewerkers die langer dan één jaar ziek zijn, dan missen we gemiddeld 5% van onze werknemers.

Alpha Sphere Boek een sessie

De Alpha Sphere creërt een totaalwaarneming, waarin alle zintuigen geactiveerd en met elkaar verbonden worden. De Alpha Sphere bestaat uit een ellipsvormig gaas waarin een ligstoel (de Alpha Lounger) is opgesteld. Een spot in de zetel warmt je rug op. Tijdens een sessie wiegt de zetel heel subtiel op het ritme van je ademhaling. De ingebouwde luidsprekers laten een stroom van rustgevende geluiden horen. De vibraties van die geluiden worden vele malen versterkt en zoeken een weg doorheen je lichaam. De combinatie van al deze zintuigelijke waarnemingen brengen je snel in een toestand van totale ontspanning. De hersenactiviteit zakt snel af tot het Alpha stadium.

Een sessie op de Alpha Lounger duurt 25 minuten. Je kan kiezen uit 3 verschillende programma's: Basic, Sensitiv of Intensive. De intensiteit van de geluiden en de trillingen worden steeds sterker afhankelijk van het gekozen programma.

Wil jij ook over deze unieke ervaring kunnen meespreken?

Boek dan nu je sessie

Wil je eerst nog meer info over deze zalige ervaring, die moeilijk in tekst is weer te geven?

Stel dan hier je vraag

Zou het niet zalig en nuttig zijn om van deze snelle en doeltreffende ontspanning af en toe op de werkvloer te kunnen genieten? Of ben je helemaal overtuigd en wil je een van onze relax-installaties huren of kopen?

Relaxatie op de werkvloer    of    Huur of koop onze relax-installaties