Coaching

Hallo, mijn naam is Ivo Van Genechten. Ik studeerde lang geleden af als handelsingenieur. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat ik dat voornamelijk in braille deed, want ik ben blind. Gaande weg heb ik hierdoor letterlijk en figuurlijk een aparte kijk ontwikkeld op het leven en de uitdagingen daarvan. Het zijn echter niet enkel cijfers die me interesseren, maar ook de mensen erachter. Daarom heb ik mij verdiept in de invloed van het onderbewustzijn op het functioneren van de mens.
Ik heb besloten om samen met enkele professionals onze kennis en ervaringen met jullie te delen als Life Coach.

In Chillax, het relaxatiecentrum dat ik uitbaat, hoor ik regelmatig dat mensen hun stress ervaren als het gevoel dat ze in een cirkel blijven draaien.
Een cirkel van piekeren, klagen, alternatieven zoeken, en toch weer op hetzelfde punt uitkomen.
Je blijft je er druk in maken met stress en een ongemakkelijk, of zelfs ongelukkig, gevoel tot gevolg.
Veel van onze cliënten geven aan dat ze op zoek zijn naar een manier om die cirkel te kunnen doorbreken.

Hoe doen we dat?
In september starten wij met een Life Coachingprogramma waarbij we jou tonen hoe je onderbewustzijn werkt en hoe je zelf je geluk kan bepalen. We gaan hier aan de slag met vragen als “Wie ben ik?”, “Waar sta ik in het leven?”, maar ook met “vastlopende relaties”, “beperkingen omzetten naar kracht” of “het gevoel dat ik elke maand net rond kom”. Aan de hand van de vijf levensdomeinen emoties, relatie, carrière, fysiek en financieel gaan we na waar jij staat in het leven en leren we je zelf doelen op te stellen en na te streven.

Door te ontrafelen hoe het brein werkt tonen we je dat jijzelf het heft in eigen handen kan nemen om gelukkig te zijn en uit te groeien tot de beste versie van jezelf. 

Wil jij ook meer rust en minder stress in je leven?
De eerste sessie vindt plaats op donderdag 20 september van 20u tot 22u. Deze sessie is gratis en iedereen mag hieraan deelnemen. Inclusief de introsessie zullen er 8 sessies plaatsvinden. Is dit traject iets voor jou, dan kan je je ter plaatse inschrijven voor de resterende sessies aan €10 per sessie. Deze vinden plaats op de daaropvolgende donderdagen van 20u tot 21u30. Let op, het aantal plaatsen is beperkt. Na 8 avonden krijg je de mogelijkheid om vrijblijvend in een individueel traject te stappen.

Heb je interesse om mee te doen, klik dan hier om je in te schrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.