Over ons

Anno 2010 waren er de kriebels om een nieuwe activiteit te starten.

Gezien ik hier al een zaak had, gezien de file problematiek en daar ik gezien mijn blindheid minder mobiel ben, werd er bewust geopteerd om de nieuwe activiteit ook in of om het huidige gebouw uit te baten. Een eerste idee was “wellness”, spa, sauna; maar die rezen toen als paddestoelen uit de grond. Gevoed door de ervaringen van mezelf en mijn partner Brigitte ontstond een verwand concept. Een paar jaar ervoor had ik zelf heel wat dingen te verwerken; scheiding, grote ontgoocheling in de Vlaamse jeugdzorg, een versnelling in het proces naar blindheid en dat alles leidde tot de nodige stress en hevige hyperventilatie. Brigitte heeft moeten leren om te gaan met het verwerken van zware trauma’s.

Daarom gingen we samen op zoek naar relaxatietechnieken. Na ademhalingstechnieken, mindfullness, meditatie enz; leerde ik floaten kennen, wat voor mij de doorbraak bracht. Brigitte vond op haar beurt de snelle manier om even tot rust te komen via haar wonder stoel, de AlphaSphere.

Die positieve ervaringen wilden we delen en overbrengen naar vele anderen en zo werd o.a. floating de spreekwoordelijke drijfveer achter Chillax.

Our Team

Ivo

en Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eget massa gravida, iaculis massa in, finibus sem. Mauris aliquet tellus viverra leo molestie consequat. Praesent aliquam ante vitae massa tincidunt, non consequat erat placerat. Sed eget tristique diam. Phasellus tempor nulla sit amet est bibendum gravida. Curabitur fermentum eros nisl, a vestibulum erat consequat sit amet. In ullamcorper nibh non odio posuere viverra. Sed sagittis viverra consequat. In eu suscipit tellus. Praesent interdum sollicitudin ipsum, eu porttitor justo. Sed lacinia vestibulum magna. Morbi aliquam nec metus eget interdum. Phasellus tempus ut mauris vitae commodo. Etiam id orci sodales, varius ex at, vehicula eros.

Ann

Ik mocht begin 2015 zelf een paar maal een Japanse gelaatsmassage ondergaan, wat toen in België nog erg nieuw en dus onbekend was.
Al snel wou ik hier de knepen van onder de vingers krijgen om die zaligmakende massage zelf over te kunnen brengen aan anderen.

Tanja Wasiak

Vaak moe en futloos, hoofdpijn, last van opgeblazen gevoel? Heb je frequent Diarree of Constipatie? Ben je geregeld ziek? Of de zoveelste keer dat je dokter zegt : aai, je cholesterol is weer zo hoog, of je bloedsuikerspiegel is niet in orde. Nog een pilletje erbij. Maar zo wordt er nooit gewerkt aan de oorzaken. Klachten zijn signalen van je lichaam. Wil je dit aanpakken maar weet je niet hoe? Laat je hierin begeleiden! Samen nemen we stappen die voor jou leiden naar een gezonder, bewuster en evenwichtiger leven en dit op een duurzame, natuurlijke manier. Alles draait om vitaliteit en dit is behalve gezond zijn ook: je goed voelen in je vel, bewuste keuzes maken, doen wat goed is voor je lichaam, lekker uitgerust wakker worden. Vaak zijn een paar sessies al voldoende om verschil te merken.

Jeanine

Al vele jaren ben ik zelfstandig podologe. Hierdoor gaf ik frequent voetmassages.Meer en meer klanten vroegen of ik ipv enkel de voeten ook een hele lichaamsmassage wou geven.
Omdat ik maar wil doen wat ik goed doe, ben ik dan cursus gaan volgen om Zweedse massages te kunnen verzorgen.

Yuriy Medvid

Na diverse jaren in het bedrijfsleven in sales voelde ik mezelf wegkwijnen. Minder goede slaap en snel prikkelbaar en minder weerstand door de continue druk van altijd maar meer omzet te moeten draaien.
Ik wilde een nieuwe weg inslaan. Het enige dat ik op dat moment wist, was dat ik meer directer met mensen wou werken. Na diverse verkenningen kwam ik uit bij energetische massages.
Heb jij ook soms last van vermoeidheid, angst en stres, of een tekort aan energie ?
Ik nodig je uit om je innerlijke bewustzijn uit te breiden en zelfacceptatie te ontwikkelen.
De focus ligt op krachtige genezing door het gemak van beweging en aanraking; via een holistische en integratieve benadering van lichaam en geest.

Kerstin Sterckx

Vanuit mijn job als hondentrimmer ben ik 10 jaar geleden in contact gekomen met hondenshiatsu. Daar mijn eigen energie op dat moment op een heel laag pitje stond en ik voelde dat ik opgeladen raakte door mijn honden massages te geven, werd me aangeraden om een cursus humane shiatsu te gaan volgen, zodat ik zowel mens als hond kon laten genieten van de weldaad van shiatsu.

Er ging een heel nieuwe wereld open voor mij en ben nog meer massagecursussen gaan volgen en me toegelegd op de effecten van essentiële oliën. Deze worden vooral geïntegreerd bij de voetreflexologie.
Je kan dus bij mij terecht voor zowel een dynamische, losmakende behandeling als voor het zachtere energetische werk.

Evelien

Het belang van lichamelijke en mentale ontspanning, waarvoor in deze tijd voor veel mensen de ruimte lijkt te ontbreken, is een boodschap die mij heel nauw aan het hart ligt. Ik ontdekte dat Zweedse ontspanningsmassage voor mij de perfecte manier is waarop ik anderen dat momentje van rust en verzorging kan bieden.